Partner van SalesStep

Over WOW!

Foto Manon Onrust

WOW! Recruitment

WOW! Recruitment is opgericht door Manon Onrust. Vanaf 2009 al actief in de sales bemiddeling en gewerkt voor opdrachtgevers in het MKB, MKB+ en voor corporates. Samen met een partner Blend recruitment opgezet om na 10 jaar aan te sluiten bij coöperatie Q-logic als Partner gedurende 3 jaar. Begin 2023 was de tijd dan echt aangebroken om zelfstandig verder te gaan en ben ik WOW! Recruitment gestart.

Ik bemiddel met oprechte aandacht en interesse voor mensen. Altijd met het oog op resultaat: de duurzame match. Mijn opgebouwde kennis en uitgebreide netwerk zet ik graag in om de perfecte match te maken, waarbij een ieder het gevoel heeft: WOW!, dit had ik niet verwacht. Dat is waar ik iedere dag veel energie uit haal, mij inspiratie geeft en de kracht om te verbinden.

Benieuwd naar de werkwijze van WOW! Recruitment?

Leer Manon beter kennen

De werkweek start ik:
Met een kop koffie (bij voorkeur een cappuccino 😉) en het maken van een actielijst.
De werkweek start ik:
Wat maakt de arbeidsbemiddeling voor mij zo interessant?
Het is heel bijzonder om in een korte tijd met kandidaten en opdrachtgevers op reis te gaan en ze beiden van goed advies te mogen voorzien. De openhartigheid, het 'kijkje in iemands leven' en de wens naar een volgende stap in iemands carrière, gecombineerd met de wensen vanuit opdrachtgevers. En dan die langdurige match; daar doe je het voor!
Wat maakt de arbeidsbemiddeling voor mij zo interessant?
Wie is mijn inspirator en waarom?
In het algemeen mensen die ergens voor gaan! Dat kan zijn op sportvlak, iemand die zijn eigen bedrijf weet op te zetten, iemand die resultaten weet te bereiken in een vaste functie. Eigenlijk mensen met ongekende energie en een doel.
Wie is mijn inspirator en waarom?
Wat staat er op nummer één van jouw bucket list?
Het een keer winnen van Heel Holland Bakt!
Wat staat er op nummer één van jouw bucket list?
Waar geef jij je geld het liefst aan uit?
Vakanties met het gezin, uiteten gaan en borrelavonden met vrienden en familie.
Waar geef jij je geld het liefst aan uit?