Partner van SalesStep

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

WOW! Recruitment is het werving & selectie bureau voor sales professionals. WOW! combineert een pragmatische aanpak, integer en verrassend en gericht op een duurzame relatie. Een andere insteek; betrokken, die wakker schudt en zorgt voor energie bij zowel opdrachtgever als kandidaat.

Kandidaten spreek ik uitgebreid en met een jarenlang opgebouwd netwerk in sales recruitment, ben ik voortdurend in contact met jouw doelgroep. En dat helpt bij het matchen van de juiste professional aan jou als opdrachtgever. Met mijn selectie match ik niet alleen de (sales) competenties van de kandidaat, maar geef ik ook aan of iemand goed in het team en de organisatie past. Ook motiveer ik de keuze en zijn referenties over hem of haar opgevraagd.

WOW! bemiddelt sales en sales ondersteunende professionals met MBO+ en HBO werk- en denkniveau in de disciplines business development, new business, account management en commercieel management.

Benieuwd naar de werkwijze van WOW?

Opdrachtgevers

Met trots werk ik voor diverse opdrachtgevers in verschillende branches.

Kan ik voor jou ook één of meerdere vacatures invullen?

“WOW recruitment heeft inepro Metering succsvol bijgestaan in het uitbreiden van haar team. Ik ervaar de samenwerking met Manon als prettig, open en constructief. Ze heeft een breed netwerk en is snel in staat goede kandidaten aan te leveren. Manon is daarom met WOW! recruitment een uitstekende aanvulling in het zoeken naar nieuw en gekwalificeerd personeel."
Hedzer Steensma
Managing Director inepro Metering
Inepro Metering
Manon biedt een zeer professionele begeleiding van begin tot eind. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen weet Manon al heel snel welk profiel er gezocht wordt. Mijn ervaring is dat het met Manon daarom dus ook 9 van de 10 keer direct raak is. Dit werkt erg efficiënt en prettig.
Marc Leestemaker
Area Sales Manager
Lyreco
WOW! Recruitment is niet te vergelijken met andere recruitmentbureaus. Persoonlijk, kritisch en verbinden zijn precies de kenmerken hoe ik de inzet van Manon al jaren ervaar. Manon heeft veel kennis van de markt. Haar oprechte advies is voor mij zeer waardevol. De profielen die ze voorstelt zijn altijd raak. Geen praatjes, maar “what you see is what you get”.
Annemiek van Hasenbroek
Manager Customer Support en Algemene Zaken

Referenties

Lees hier wat opdrachtgevers vinden van de werkwijze van WOW! Recruitment.

Ben jij er straks ook eentje van WOW!?