Partner van SalesStep

Netwerk

Happy diverse employees sitting in circle, giving high five at business briefing in office, smiling colleagues engaged in team building activity, celebrating achievement, business win or good result

Met een opgebouwd breed netwerk van organisaties en professionals werkt WOW! Recruitment samen. Hieronder vind je een greep uit het netwerk.

Samen kom je verder! Wil je ook samenwerken?

Logo Barten

Barten Coaching & Advies

Margreta Barten is geregistreerd loopbaanprofessional (NOLOC) en richt zich op loopbaancoaching met persoonlijk leiderschap. Zij maakt hierbij gebruik van de CVinSpe methode. Tevens is ze trainer en verzorgt workshops en trainingen gericht op (persoonlijk) leiderschap, communicatie en duurzame inzetbaarheid.

Logo SAB

SAB HR

Loopt u vast met de HR zaken binnen uw organisatie? Valt uw HR Professional langdurig uit? Heeft u extra ondersteuning nodig bij een HR project? Of zoekt u een sparringpartner die een frisse, hedendaagse blik heeft op uw beleid?

Sabine Vogtschmidt biedt met SAB HR ondersteuning, advies en begeleiding bij alles wat te maken heeft met HR. Slagvaardig, Accuraat en Betrokken!

Logo Socrates 1

Socrates

Socrates Sales & Management trainingen, opgericht door Richard Austie, ondersteunt organisaties en mensen in het realiseren van hun commerciële doelstellingen. Onder andere door verkooptrainingen, het meten van verkoopkracht van medewerkers en resultaatgerichte actieprogramma’s.

Logo Job Ventures

Jobventures

JobVentures, opgericht door Mary van der Kuip, is een werving&selectiebureau gespecialiseerd in commerciële functies op midcareer en senior level met de focus op Scaleup en MKB bedrijven in de randstad.

Logo SMA

SMA – Sales Management Association

Dé vakvereniging voor Sales Professionals.