Partner van SalesStep

Boost je carriére

Boost je carriere

Onze aanpak

Bij WOW! Recruitment sta jij centraal! In een persoonlijk gesprek ga ik uitgebreid in op jouw huidige wensen en ambities om te zorgen voor de “Boost” in jouw carrière. Ik denk mee, geef advies en samen geven wij richting aan jouw vervolgstappen.

Zit jouw droombaan er nu niet bij, maar wil je alvast kennis maken? Wacht niet en neem vandaag nog contact op.

Ben jij er straks eentje van WOW!?

Vacatures

Bij WOW! Recruitment vind je diverse sales en sales ondersteunende vacatures. 

Sales Support professional – Vlaardingen

Boost jouw carrière gesprek

Geef jouw carrière een frisse boost! Ga samen met mij in gesprek en ontdek tijdens het “Boost jouw carrière gesprek” welke kant je (nog) op wilt. Waar liggen jouw talenten? Hoe denk je over een carrièreswitch? Durf je nieuwe stappen te zetten?

Zet jezelf op de eerste plek en ontdek het nu!

De eerste stappen die jij al kunt zetten:

WOW Recruitment 2
Toen ik op zoek ging naar een nieuwe baan en mijn LinkedIn profiel aanpaste, ben ik telefonisch benaderd door Manon. Gelijk hadden we een leuke klik. Manon nam goed de tijd om te luisteren naar mijn wensen en ze was heel erg flexibel in het maken van onze afspraken, ook in de avonduren. Manon heeft mij goede tips gegeven hoe ik mij het beste op een sollicitatiegesprek kan voorbereiden. Ze heeft een goed en duidelijk beeld gegeven over de functie en organisatie. En niet te vergeten ook de nazorg! Even bellen voordat je eerste werkdag begint en ook na een paar weken vragen of de inwerkperiode goed is verlopen. Ik zal Manon zeker aanraden aan vrienden of familie als ze op zoek zijn naar een nieuwe baan.
Paul Bekker
Accountmanager
Werkt bij NPI BV
Manon is een enthousiaste en meedenkende recruiter. Zij luistert goed naar je wensen en behoeften en doorziet snel wat voor soort persoon zij voor zich heeft. Daarbij denkt Manon ook out of the box en komt daardoor met aanbevelingen waar je zelf wellicht nog niet aan had gedacht. Vervolgens schakelt zij snel, met zowel met haar opdrachtgever, als met jou. Ik kan haar daarom van harte aanbevelen. Heel veel dank voor de bemiddeling, Manon!
Michelle van Dorth
Accountmanager
Werkt bij Inepro
Het eerste gesprek met Manon herinner ik mij nog heel goed, zo’n vriendelijke stem dat triggerde mij gelijk. De functie die Manon voor mij beschikbaar had, bleek uiteindelijk perfect te passen. Ik ben ook heel blij en vooral dankbaar voor alle nazorg die Manon is blijven geven. Deze kans heeft echt een boost gegeven aan mijn carrière en daar ben ik Manon meer dan dankbaar voor. Dikke aanrader om eens koffie te gaan drinken met Manon!
Charmaine Alderhout
People & Culture Officer
Werkt bij Lyreco
“Ik ben zeer onder de indruk van mijn kennismaking met Manon. Haar warme welkom en de manier waarop ze echt contact maakt, zorgen meteen voor een vertrouwd gevoel. Haar doortastendheid en het vermogen om op een leuke manier te ontdekken wat bij jou past, maakten mijn ervaring buitengewoon positief. Als je op zoek bent naar een professionele matchmaker in de wereld van recruitment, kan ik Manon van harte aanbevelen. Ze levert het WOW-gevoel en is betrokken van begin tot eind."
Geke Boels
Accountmanager
Werkt bij Lyreco / Intersafe

Referenties

Lees hier wat kandidaten vinden van de werkwijze van WOW! Recruitment.

Ben jij er straks ook eentje van WOW!?

Inschrijven

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste vacatures van WOW! Recruitment? Schrijf je dan in via onderstaand formulier.