Introductie

Met jouw enthousiasme ga je zorgen voor opschudding in de bouw branche met kwalitatief hoogwaardige prefab kunststof oplossingen. Je bent dé sales adviseur richting aannemers en dealers in regio Zuid-Nederland.

Organisatie

Polytech Kunststoffen B.V. heeft een sterke positie in Nederland op het gebied van onderhoudsarme prefab kunststof dakgoten en dakranden. De organisatie heeft een stevige groeiambitie voor de komende jaren. Met een kwalitatief hoogwaardig assortiment, inclusief de nieuwe Proline dakgoot, staan wij in de startblokken om vanuit een sterke basis verdere groei te realiseren. Productinnovatie, eenvoud voor onze klanten, operationele efficiëntie en een hoge leverbetrouwbaarheid staan aan de basis van ons succes. Tevens dragen wij zorg voor een snelle uitlevering binnen 5 tot 7 werkdagen.

In de organisatie wordt samengewerkt op basis van vertrouwen en met respect. Er heerst een informele nuchtere werksfeer, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Niet voor niks is ons motto: “Groeien doe je samen”.

Polytech is onderdeel van de Schoonderwolf Groep, een groep van technisch georiënteerde bedrijven veelal gevestigd in het midden, oosten en noorden van Nederland. Vanwege de groeiambities van Polytech zijn wij exclusief op zoek naar een Accountmanager voor regio Zuid-Nederland.


Functie

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de omzet- en marge ontwikkeling binnen de regio Zuid-Nederland. Je richt je met name op het werven van nieuwe klanten en het verder uitbouwen van bestaande klanten. Klanten zijn voornamelijk middelgrote aannemers en bouwbedrijven.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van een dealernetwerk. Dit doe je in nauwe samenwerking met het Sales & Marketing team. Je bezoekt volop nieuwe potentiële klanten, geeft advies, herkent kansen en zet deze om in een concreet resultaat. Je verwerkt de klantgegevens in ons CRM systeem in Salesforce.

Je werkt voornamelijk zelfstandig vanuit huis en bent veelvuldig onderweg naar klanten in jouw regio. Voor intern overleg ben je eens in de twee weken op het hoofdkantoor in Musselkanaal. Het team bestaat uit 2 Accountmanagers en een Sales Manager en zal in de komende jaren verder groeien. Je rapporteert aan de Sales Manager van Polytech.

Functie-eisen

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een afgeronde mbo- en/of hbo-opleiding
 • Hebt 3 tot 5 jaar commerciële buitendienst ervaring met een bewezen trackrecord
 • Je hebt affiniteit met techniek en/of de bouw;
 • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je herkent je in de termen: gedreven, zelfstarter, resultaatgericht en een gezonde dosis ondernemersmentaliteit.

Aanbod

Een professionele Sales & Marketing omgeving in een nuchter, sterk groeiend bedrijf. Onze solide organisatie, kwaliteitsproducten en hoge leverbetrouwbaarheid, dragen eraan bij dat je je kan focussen op de commercie. Een positie waarin je een belangrijke bijdrage levert aan onze groeiambities. Enerzijds door het acquireren van nieuwe klanten, anderzijds door onze positie bij bestaande afnemers en key accounts verder uit te breiden. Volop uitdaging en afwisseling binnen een informeel team. We geven je de mogelijkheid om nieuwe dingen te leren en jezelf te ontwikkelen.

De arbeidsvoorwaarden zijn:

 • een marktconform salaris op basis van een 40-urige werkweek
 • laptop
 • mobiele telefoon
 • leaseauto
 • 25 vakantiedagen
 • collectieve pensioenregeling
 • jaarcontract en bij wederzijdse tevredenheid volgt een verlenging


Sollicitatie

Denk jij WOW! dit is precies wat ik zoek, dan vertel ik je graag meer! Ik ben bereikbaar op 06-12744611 of via manon@wowrecruitment.nl.

Of reageer vandaag nog! Binnen twee werkdagen neem ik contact met je op om een nadere (online) kennismaking in te plannen. Bij een match, stel ik je profiel voor aan onze opdrachtgever. Bij onze opdrachtgever is het de intentie de functie op korte termijn in te vullen. In totaal heb je een tweetal kennismakingen bij jouw nieuwe werkgever.